
Káprázatos színű, egyszerű és nagyszerű étel!
A recept nem Amerikából származik, csak a kaliforniai paprika miatt neveztem el így.
A finom paprikás íz átjárja a combokat, a sült paprika pedig egyszerűen csodás.
hozzávalók: (4 személyre)
4 db nagy csirkecomb
3 db kaliforniai paprika (zöld, sárga, piros)
2 fej hagyma
sültcsirke fűszersó
1-2 rozmaringág
olaj
A combokat befűszerezem, jól bemasszírozom a bőre alá is. Egy beolajozott tepsibe fektetem őket, és 160 °C-os sütőben, kevés olajjal meglocsolva, kis vízzel félig puhára sütöm.
Közben a hagymát és a paprikát nagyobb szeletekre vágom, és a rozmaringággal együtt a félig kész combokra szóróm.
Addig sütöm, míg a hús omlós, puha lesz, és a paprika kissé megpirul.
Ilyen egyszerű, és milyen finom!
Jól megy hozzá a krumplipüré, sok petrezselyemmel.

A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal