Színek és ízek kavalkádja. Sokszor készítettem már többféle húsból, sokféle zöldségből és mindig nagyon jól sikerült. Gyors, egyszerű, könnyen elkészíthető, és az sem utolsó szempont, hogy a végén csak egy tepsit kell elmosogatni.
hozzávalók:
bármilyen süthető hús (sertés, szárnyas, marha)
sok-sok zöldség
olaj
só, bors, sült hús fűszerkeverék
kakukkfű v. provanszi fűszer v. majoranna a zöldséghez
A húst befűszerezem és olajozott tepsiben, kis víz hozzáadásával félpuhára sütöm.
Ezután teszem bele a sok zöldséget, minél többféle, annál jobb lesz a végeredmény.
Sózom, fűszerezem, ha kell öntök még hozzá vizet és olajat.
Mehet vissza a sütőbe, hogy készre süljön.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.