Mindössze 15 percre van szükséged, hogy elkészítsd ezt a könnyű, mégis laktató, nagyon finom, színeivel és illatával is hívogató vacsit.
Hozzávalók:
1 fej brokkoli
1 kis fej karfiol
10 dkg bacon
5 dkg reszelt sajt
A karfiolt és a brokkolit félpuhára főzöm, a szalonnát egy kicsit megpirítom (nem kell kiszárítani).
Egy jénait kiolajozok, szépen elrendezem benne a zöldségeket, kis Vegetával, a szalonnával és a reszelt sajttal megszórom.
És már kész is, mehet a sütőbe, csak annyi időre, hogy a sajt ráolvadjon, vagy ha szeretjük, kicsit megpiríthatjuk.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.