Nagyon ajánlom ezt a köretet, kis változatosság a petrezselymes krumpli után.
Kóstoljátok meg, és meglátjátok, hogy Byron nem csak a rímekhez, de az ízekhez is nagyon értett!
hozzávalók:
1 kg krumpli
10 dkg reszelt sajt (legjobb a Karaván)
8 dkg vaj
4 dl tejföl
só, bors
A krumplit héjában megfőzöm, kis kockákra vágom.
Egy megkent sütőlapra terítem, rászeletelem a vajat, sózom, borsozom, és kicsit átsütöm.
Ezután locsolom rá a tejfölt, és megszórom a sajttal.
Mehet vissza a sütőbe, míg a sajt ráolvad, és szép aranybarna színt kap. Kockára vágva szeletelem!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.