Villámgyors, finom, laktató, húsmentes.
Hozzávalók:
1 kis fej hagyma
50 dkg gomba
2 dl tejföl
2 ek. ételsűrítő
2 tk. kakukkfű
petrezselyem
olaj
só, bors
10 dkg reszelt sajt
40 dkg zöld tészta
Amíg a tészta vize felforr, a hagymát nagyon apróra vágom, és olajos serpenyőben enyhén lepirítom. A gombát is felaprítom, néhány kalapot egyben hagyok a díszítéshez. Az egészet a hagymához adom, sózom, borsozom, kakukkfűvel megszórom és megpárolom. Kevés vízben feloldom az ételsűrítőt, a tejfölbe keverem, és ezzel sűrítem a ragut.
Mire megfő a tészta, a ragu is elkészül. Tálaláskor sajttal megszórom, petrezselyemmel, és a gombafejekkel díszítem.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.