Tényleg percek alatt összeállítható, aztán magától sül a sütőben.
Hozzávalók:
400 g vörös bab konzerv
400 g fehér csilis bab konzerv
400 g aprított paradicsom konzerv
1 kukorica konzerv
1 fej lilahagyma
debreceni kolbász
olaj
só, bors, csili, petrezselyem
csipet cukor
A hagymát apróra vágom, és a ¾ részét egy kiolajozott serpenyőben, a debrecenivel együtt átpirítom.
A paradicsom és bab konzerveket egy tepsiben összekeverem, fűszerezem, majd hozzáadom a hagymás debrecenit is. Kell bele egy kevés cukor is, megszelídíti az ízeket.
200 fokon sütöm, időnként megkeverem. Kb. 20-25 perc, amíg az étel jól besűrűsödik.
Összekeverem a kukoricát, a maradék hagymát és a petrezselymet. Ha már jó sűrű a szaft, ráöntöm ezt a keveréket és még 5 percre visszateszem a sütőbe.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
xyyyxyxyyxyxyyx 2020.08.26. 10:01:00
1. Menj egy a McDonald'sba.
2. Vegyél egy Big Macet.
3. Edd meg.
NemNick 2020.08.27. 09:16:14
Annikka 2020.08.27. 15:18:51
streetkitchen.hu/husvet/fustolt-sonkas-kolbaszos-chilis-bab/
xyyyxyxyyxyxyyx 2020.08.27. 15:38:32
De OK, így már értek mindent.
Annikka 2020.08.27. 16:47:27
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal