Oda vagyunk a krumpliért mindenféle formájában. Ez egy rendkívül egyszerű recept, de gyönyörű színei és nagyon finom íze miatt, mégis különleges.
hozzávalók:
1 kg krumpli
2 sárgarépa
petrezselyem
olaj
só, cukor, bors
A krumplit meghámozom, nagyobb darabokra vágom, és sós vízben majdnem puhára főzöm.
A répát felkarikázom, és egy serpenyőben olaj és egy teáskanál cukor segítségével megkaramellizálom. Ha kész a krumpli, egy serpenyőben kevés olajon, szép barna kérget sütök rá, majd összekeverem a répával és megszórom petrezselyemmel.
Látványos és nagyon jó ízű étel. A képen csípős csirkeszárnyak körete volt.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.