Hihetetlenül egyszerű, gyors, olcsó, és a füstölt húsnak köszönhetően csodás ízű étel.
hozzávalók:
4 közepes karalábé
30 dkg főtt füstölt tarja
2 dl tejföl
1 cs. petrezselyem
olaj
só, bors
A karalábét kockára vágom, sózom, borsozom, és kevés olajon megpárolom.
Mikor kész, belekeverem a petrezselymet.
Egy kiolajozott tűzállótálba öntöm a karalábét. A tarját is kockára vágom, és a karalábéra rétegezem.
A tetejére öntöm a tejfölt, és 180 °C-on 10-15 percig sütöm.
½ óra alatt kényelmesen elkészíthető.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.