Egy szuper melegszendvics reggelire, vacsorára vagy bármikorra.
Hozzávalók:
8 db mini bagett
2 tojás
10 dkg trappista sajt
1 sárga, 1 piros paprika
2 szál újhagyma
4 kisebb gomba
vaj
só, bors, kevés petrezselyem
A bagettek tetejét vékonyan levágom, az alját kikaparom, hogy olyan legyen, mint egy kis csónak. Belül megvajazom, és egy kicsit megsózom.
A töltelékhez a gombát, a paprikákat és a hagymát feldarabolom. Lereszelem a sajtot, és az egészet összekeverem a tojással. Sóval, borssal, petrezselyemmel ízesítem, és 200 °C-on sütöm, míg szép színt kap (kb. 10 perc).
A zöldségektől friss ízű, a tojástól és a sajttól szaftos, nagyon finom melegszendvics lesz a végeredmény.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.