Sajt, ananász, dió egy szuper kombináció!
Hozzávalók:
bagett
vaj
reszelt sajt (most Gauda volt)
ananász kockák
durvára vágott dió
A bagettet felszeletelem és megvajazom. Jó bőven teszek rá reszelt sajtot.
A diót egy serpenyőben kicsit megpirítom, ha kész ugyanezt teszem az ananásszal is. Süthetném az egészet együtt a sütőben, de akkor vagy a sajt égne meg, vagy az ananász nem sülne szép barnára.
A sajtos kenyerekre halmozom az ananászt és a diót, és már csak annyi időre teszem be a sütőbe, amíg a sajt ráolvad.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.